سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نحوه عایق گذاری حرارتی در ساختمان های سنتی با کمترین هزینه

نظر

نحوه عایق گذاری حرارتی در ساختمان های سنتی با کمترین هزینه : عایق کاری جدارهای ساختمان متشکل از یک لایه عایق حرارتی و یه لایه نمای نهایی (نظیر گچ و یا سنگ و آجر نما) می باشد. روش های گوناگونی جهت عایق کاری ساختمان وجود دارد که می توان با توجه به شرایط هر ساختمان مناسب ترین و اقتصادی ترین روش را انتخاب نمود. با توجه به این که از چه نوع مصالح عایقی برای عایق کاری ساختمان استفاده شود. عامل مهم در انتخاب عایقها، میزان مقاومت حرارتی آنها است. هر قدر این مقاومت بالاتر باشد، عایق حرارت را کمتر از خود عبور می دهد و صرفه جویی ای که به همراه دارد افزایش می یابد، پس به جای ضخامت عایق ها، باید مقاومت حرارتی آنها با هم مقایسه شود. عایق های گوناگون با مقاومت های حرارتی برابر، از نظر میزان صرفه جویی در انرژی همانند هستند و تنها اختلاف آنها در قیمت و محل کاربرد است.

نحوه عایق گذاری حرارتی در ساختمان های سنتی با کمترین هزینه

عایق کاری دیوارهای ساختمان شامل یک لایه عایق حرارتی و نمایی بر روی آن (نمای گچ، سنگ و یا آجر) می باشد. عایق کاری حرارتی دیوارهای ساختمان به روش های مختلفی انجام می شود و انتخاب روش مناسب بستگی به شرایط ساختمان و هزینه عایق کاری دارد. با توجه به نوع عایق حرارتی روش های مختلفی برای عایق کاری دیوار وجود دارد. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

اجرای پوشش حرارتی دیوار اجرای پوشش حرارتی دیوار, عایق های حرارتی در کرج

عایق گذاری در ساختمان های سنتی به چهار دسته تقسیم می شود : 

1-عایق خارجی : در این حالت برای مهار انرژی داخلی و جلوگیری از ورود هوای سرد و گرم خارج ساختمان به داخل تعبیه می شود و در دیوارهای خارجی ساختمان یا دیوارهای بیرونی جانمایی می گردد.
2-عایق داخلی : در این حالت دیوارها از داخل با پوشش عایق ( پشم شیشه ،پشم سنگ ،پلی استایلن ،پرلیت و...) مهار شده و باعث جلوگیری از هدر رفتن انرژیِ می گردد.
3- عایق کاری همگن : دیوارهایی که خود از متریال عایق کار شوند واین سیستم در تمام جهات و محل دیوار کار شده باشد از مصالح عایق مثل بتن سبک که بیشترین مصرف را در دیوارهای پارتیشن دارد استفاده می شود که باز هم به صورت عایق نسبتا کاملی نمی باشد.
4-عایق کاری دیوارها به صورت دو لایه : این سیستم از پرهزینه ترین سیستم های مرسوم بوده و فضای زیادی از ساختمان را اشغال کرده و پرت می کند مثلا در این حالت یک ردیف آجر سفال کار شده و بین آن چند سانتی متر خالی مانده یا با عایق پر می شود و باز یک لایه آجر سفال دیگر چیده می شود. در تمام این چهار مورد نه تنها عایق کاری بسیار سخت و هزینه برخواهد بود بلکه جواب کاملی هم به ما نخواهد داد به این دلیل که کوچکترین فضای خالی یا افتادگی عایق باعث پرت شدن تمام کارکرد دیوار می شود.